Sports shop voor jouw eigen thuisgym

Bij een sports shop zoals Gorilla Sports kun jij vele apparaten, attributen of accessoires aanschaffen om jouw eigen thuisgym te realiseren. Krachttraining, cardiotrainingen of een cross fit training, voor alle type trainingen kun jij bij ons in het assortiment apparaten vinden.

Denk bij krachttraining aan het trainen van de biceps,  triceps, heupen en/of de benen. Bij cardiotraining kun je denken aan apparaten die ervoor zorgen dat je hart sneller gaat kloppen, hierdoor verbrand je meer calorieën en zul je afvallen. Cross fit training is een combinatie van krachttraining en cardiotraining.

Als je eenmaal weet met welk type training je wilt gaan beginnen, zul je een aantal verschillende apparaten moeten uitzoeken. Om te starten met krachttraining kun je het volgende aanschaffen:

  • Een halterstang met gewichten, hiermee train je de biceps, triceps en schouders
  • Een crosstrainer, hiermee train je de benen en billen
  • Een roeimachine, hiermee train je de armspieren en de buikspieren

Als je eenmaal weet welke apparaten je wilt gebruiken kun je een complete thuisgym inrichten.

Wanneer je gaat beginnen met krachttraining is het belangrijk dat je weet wat de juiste techniek is, dit voorkomt blessures en zorgt ervoor dat je het maximale uit je training haalt. Daarnaast is het ook belangrijk om voldoende te eten en te drinken, tijdens en na de training. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Wil jij apparaten aanschaffen voor jouw eigen thuisgym. Dit voor het verbeteren van de conditie of van het ontwikkelen van spiermassa? Kijk online in het assortiment van Gorilla Sports.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *